سیر سیاه برای سرماخوردگی 6

آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟ خواص و نحوه مصرف همشهری آنلاین

اگر اغلب به سرماخوردگی یا آنفولانزا مبتلا می شوید خوردن سیر ممکن است به کاهش علائم شما کمک کند یا به طور کامل از بیمار شدن شما جلوگیری کند. خواص سیر برای سلامتی بدن باعث شده که قرن ها از آن هم به عنوان غذا و هم به عنوان دارو استفاده شود. سیر بسیار قابل تطبیق است؛ شما می‌توانید آن را خام، پخته یا به‌صورت مکمل مصرف کنید. اما تا چه حد سیر در تأثیرات سلامتی مؤثر است؟ تحقیقات زیادی در این زمینه انجام شده و نشان داده‌اند که سیر خواص امیدوارکننده‌ای دارد، اما مزایای آن هنوز به‌طور کامل ثابت نشده است. اما تا چه حد سیر در تأثیرات سلامتی مؤثر است؟ تحقیقات زیادی در این زمینه انجام شده و نشان داده ‌اند که سیر خواص امیدوارکننده ‌ای دارد، اما مزایای آن هنوز به‌طور کامل ثابت نشده است.

طب سنتی تاکید زیادی بر مصرف سیر به صورت حبه‌ای برای بیماران مبتلا به فشار خون دارد. سیر دارای ترکیبات فعالی است که می‌توانند به کاهش فشار خون کمک کنند، از جمله آلیسین که یک ترکیب فیتوشیمیایی است. آلیسین می‌تواند به گسترش عروق خونی (وازودیلاتاسیون) کمک کند و در نتیجه باعث کاهش فشار خون شود. همچنین، قورت دادن سیر به خاطر خواص ضد التهابی می‌تواند به بهبود عملکرد سیستم عصبی و کاهش التهابات عروقی کمک کند. سیر یکی از مواد طبیعی است که خواص ضدباکتریایی، ضد ویروسی و ضد التهابی دارد و می‌تواند در مداوای برخی از عفونت‌ها به کار رود.

تحقیقات نشان می‌دهد مصرف سیر مصرفی می‌تواند ایمنی بدن را تقویت کند و خطر را به سرماخوردگی کاهش دهد. آلیسین موجود در سیر باعث اکسید شدن LDL (کلسترول بد) شده و رشد آن را متوقف می‌کند. مصرف منظم سیر احتمال لخته شدن خون را کاهش می‌دهد و در نتیجه از ترومبوآمبولی جلوگیری می‌کند.

استفاده از سیر در این شرایط می‌بایست با مشورت پزشک و با نظارت دقیق بر میزان فشار خون صورت گیرد تا از هر گونه تداخل دارویی یا افت بیش از حد فشار خون جلوگیری شود. علاوه بر این، سیر سیاه باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) می‌شود که مسئول انتقال چربی‌های اضافی از دیواره رگ‌ها به کبد برای دفع است. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی روزانه به عنوان یک مکمل طبیعی، راهی موثر برای تقویت سلامت کبد، بهبود عملکرد آن و پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با این اندام مهم است. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند آنزیم‌های کبدی مانند ALT و AST را که نشان‌دهنده سلامت کبد هستند، در سطح نرمال نگه دارد.

طبق قانون ۱۰ دقیقه‌ای سیر، بعد از خرد کردن یا له کردن سیر، باید اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند و سپس آن را بپزید. تمدن‌های باستان از سیر برای کاهش خستگی و بهبود توانایی کاری کارگران استفاده می‌کردند. ورزشکاران المپیک در یونان باستان نیز برای بهبود عملکرد خود سیر مصرف می‌کردند.

سیر تازه یا عصاره آن سرشار از آنتی اکسیدان است که می‌تواند به راحتی رادیکال‌های آزاد را خنثی کند. آنتی اکسیدان‌های موجود درون سیر نقش مهمی در بارور شدن زنان و سلامت جنسی آن‌ها دارد. برای سلامت PH سیر به حفظ تعادل باکتری‌های واژن زنان کمک کرده و عفونت‌های آنان را درمان می‌کند. آنتی اکسیدان‌های موجود در سیر به درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک در زنان و عملکرد بهتر بدن مردان کمک می‌کند. ورزشکاران برای رفع خستگی ناشی از ورزش می‌توانند روزانه مقداری سیر مصرف کنند. این امر به ویژه در هنگام مصرف سیر برای درمان سرماخوردگی حائز اهمیت است، جایی که ممکن است افراد تمایل داشته باشند مقادیر بیشتری سیر مصرف کنند.

اگر به دنبال یک راهکار طبیعی برای بهبود سلامتی خود هستید، این مطلب می‌تواند پاسخ بسیاری از سوالات شما باشد. طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. برای بهره‌برداری بیشتر از خواص سیر، بهتر است آن را به صورت خردشده یا له‌شده مصرف کنید، چراکه این کار به آزاد شدن ترکیبات فعال سیر کمک می‌کند. سیر یکی از پرخاصیت‌ترین مواد غذایی است که به‌صورت خام و پخته مصرف می‌شود و بر این اساس به بررسی خواص سیر خام و پخته، تفاوت‌های آن‌ها و تأثیراتشان بر سلامتی می‌پردازیم. در طی این فرآیند، سیر تحت یک واکنش خاص قرار می‌گیرد که حبه‌های آن را به بافتی تیره، نرم و کمی چسبنده تبدیل می‌کند و در عین حال طعمی شیرین و تند شبیه ملاس یا سرکه بالزامیک به آن می‌دهد.

مصرف مایعات گرم، به‌ویژه چای سیر، می‌تواند در درمان سرماخوردگی بسیار مؤثر باشد. چای سیر، با اضافه کردن عسل، نه تنها طعم بهتری دارد بلکه به دلیل خواص ضدعفونی‌کننده و تقویت‌کننده سیستم ایمنی، به سرعت علائم سرماخوردگی را کاهش می‌دهد. این نوشیدنی، علاوه بر افزایش هیدراتاسیون بدن، به پاکسازی مجاری تنفسی کمک کرده و به سرعت عفونت‌ها را از بین می‌برد.

سیر هم خوشمزه است و هم فوق العاده مغذی پس دلایل بسیار خوبی برای گنجاندن آن در رژیم غذایی وجود دارد. با این حال اشاره شد که له کردن سیر و ماندن آن 10 دقیقه قبل از پختن می تواند به جلوگیری از از بین رفتن خواص دارویی آن کمک کند. با این حال تفاوت معنی داری بین گروه ها در مدت زمان بهبودی پس از سرماخوردگی وجود نداشت. هنگامی که سیر له یا جویده می شود این ترکیب به آلیسین تبدیل می شود که ماده فعال اصلی سیر است. سیر برای تقویت پیاز مو و از بین بردن باکتری ها و قارچ کشی مفید است. نحوه استفاده از سیر برای تقویت مو به صورت استفاده، بر روی پیاز موها و از طریق ترکیب با روغن یا شامپو است.

کپسول‌های سیراگر طعم و بوی سیر برای شما ناخوشایند است و نمی‌توانید آن را به‌صورت خام مصرف کنید، می‌توانید از کپسول‌های سیر موجود در داروخانه‌ها استفاده کنید. این کپسول‌ها خواص مشابهی با سیر تازه دارند و به تقویت سیستم ایمنی و بهبود علائم سرماخوردگی کمک می‌کنند. سندرم تخمدان پلی کیستیک یکی از بززگترین چالش‌های بانوان است که با مصرف سیر می‌توان آن را کنترل و درمان کرد.


سیر سیاه و عسل
سیر سیاه با عسل
سیر سیاه برای عفونت واژن
سیر سیاه برای عفونت
سیر سیاه غنچه
سیر سیاه برای غلظت خون خوب است
سیر سیاه و غلظت خون
سیر سیاه در غذا
سیر سیاه همراه غذا
خواص سیر سیاه برای غلظت خون